Izolare fundaţiei! Изоляционные основы!

Кишинёв 17 Сентября 2021, 01:20 Просмотров: 266
Schimbarea frecventă a condițiilor meteo, apele subterane numeroase, umiditatea destul de înaltă și alți factori au o acțiune distructivă asupra materialelor din care sunt construite casele noastre și obiectele industriale. Pentru a proteja cât mai bine fundaţia de frig şi umezeală este important să alegem materialele izolatoare potrivite, de calitate şi să acordam atenţie fiecarei etape de realizare.
Tehnopol - Prim oferă servicii şi produse de izolare la nivelul fundaţiei ce ţin departe infiltraţiile de apa, elimină pierderile de caldură şi asigură rezistenţă întregii structuri a casei dumneavoastă.
Folosim o gamă largă de produse destinate pentru hidroizolare ale companiei «Tecnopol» Spania, sub formă lichidă ce produc membrane continue, elastice și complet rezistente în timp, la apă şi uzură, ale căror proprietăți le face excelente pentru a fi utilizate pe orice suprafață, nouă sau de reabilitarea unor proiecte de lucru mici și mari. Sistemul odată aplicat oferă o mare stabilitate, durabilitate și posibilitatea de a se adapta la mai multe suprafeţe şi materiale diferite, este ideal pentru aplicarea în zone cu forme neregulate de orice fel fie curbate sau un produs la pătrat.
Tehnopol Prim - garanţia confortului dumneavoastră!

Adresa noastră mun. Chișinău, str. Andrei Doga 2/1, oficiul 3, (vizavi de circ). Contacte: 069132905.
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37322 601122
  • +37369 132905
  • +37379 221163
Загрузка...