Объявление больше не публикуется на сайте

Instalare panouri fotovoltaice in toata Moldova

1 €
Кишинёв 16 Февраля 2024, 15:48 Просмотров: 214
Echipamente Fotovoltaice de Înaltă Calitate: Avem o gamă extinsă de echipamente fotovoltaice de cea mai bună calitate. Panourile solare importate de către noi vă vor asigura eficiență și fiabilitate pe termen lung.

Realizarea Completă a Proiectelor: Ne ocupăm de fiecare detaliu al proiectului, de la planificare la dare in exploatare.

Asistență pentru Granturi și Subvenții: Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți granturi și subvenții pentru proiectele Dumnevoastră solare.

Soluții Complete la Cheie: Noi nu oferim doar panouri solare, ci soluții complete la cheie. De la proiectarea sistemului până la dare in exploatare, ne asigurăm că totul funcționează în mod optim.

Ce face Elenergy deosebit?

☀️Echipament de Înaltă Calitate: Colaborăm cu producători de top din întreaga lume pentru a vă aduce echipamente fiabile și eficiente.

Parteneriate Globale: Ne mândrim cu parteneriatele noastre globale cu lideri în inovație și producția de baterii solare. Trina Solar este un campion al eficienței solare și a câștigat chiar și premiul prestigios Red Dot Award 2022 pentru design-ul său avansat.

Oferte Personalizate: Fie că sunteți un client cu amănuntul sau un instalator profesionist, vă oferim soluții specializate și prețuri avantajoase.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă faceți tranziția către o sursă de energie sustenabilă. Descoperiți beneficiile noastre pe https://elenergy.md/instalatii-fotovoltaice-la-cheie/ pentru a vă transforma Moldova într-un loc mai prosper!
  • Тип предложения
    продам
Цена:1 €
По курсу Национального Банка Молдовы 19.05.2024
  • 19.32 MDL
  • 1.09 USD
  • 98.69 RUB
  • 4.98 RON
  • 42.77 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...