Объявление больше не публикуется на сайте

Ardezie din plastic!

Кишинёв 14 Октября 2020, 09:15 Просмотров: 11500
Vindem ardezie din plastic ondulat. Disponibil o gamă largă de culori: alb, fumuriu, roșu, verde, galben, albastru. Grosimea ardezie 1 sau 1,5 mm.

Ardezie din plastic se foloseste ca material de acoperis pentru chioscuri, sere, grajduri, terase. Acoperișul de astfel de foi ușoare, ecologice, flexibile, intemperii și ușor de instalat.
Materiale de acoperise polimerice avut loc ferm în construcția și a câștigat o reputație de materiale ușor, sigur și ieftin. Utilizarea lor în construcția a permis să facem un salt calitativ în dezvoltarea de noi soluții tehnologice avansate si acoperisuri montate rapid. Utilizarea de foi profilate de policlorură de vinil (PVC), acoperiș și pereți de protectie ar putea reduce substanțial consumul de materiale și structuri de costuri generale, inclusiv costul materialelor și instalarea de acoperișuri. Acum puteți crea desene acoperiri originale care îndeplinesc stiluri arhitecturale moderne și cerințele de urbanism. Datorită rezistenței considerabil la substanțe chimice, de multe ori acționează în medii naturale (emisii în aer industriale, poluare de transport, ploi acide, etc. ) și de foc, foi de PVC sunt utilizate pe scară largă în industria de construcții pentru acoperișuri de hale, magazine, ateliere de lucru, zone de încărcare și descărcare.
  • Тип предложения
    продам
  • Кишинёв
Загрузка...