Объявление больше не публикуется на сайте

Manson de reparatie, Panlight, Moldova, Chisinau, LED, manson, cablu

1 Lei
Кишинёв 27 Июня 2020, 12:52 Просмотров: 3566
Sunt destinate pentru restabilirea izolatiei defectate a cablurilor si firelor, deasemenea pentru reparatia capacelor mufelor de conexiune. Au forma de o placa pe marginele carora este amlasat profil, care este destinat pentru lacata din metal.. Asta permite de a face reparatie liniilor de cablu in orice punct.

Partea interioara este acoperita cu un strat de lipici, asigurind aderenta inalta in orice materiale si garanteaza impermeabilitate umeditatii in locul defectat. Intaresc rezistenta mеcanica invelisului cablului in locul defectat. La fel pot fi taiete dupa lungimea locului defectat.


Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial al brandului PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu de producător «ЗЗЦМ». in Republica Moldova. O gama larga de produse cu LED-uri pentru iluminat si lustre.
-cel mai bun pret
-calitate
-garantie
-livrare
Astfel, puteti face cunostinta cu o mare varietate de corpuri interioare si exterioare cu pret angro si amanunt. Toate produsele le puteti vizita pe site-ul www.panlight.md sau direct in magazine PANLIGHT.

https://panlight.md/ru/

Magazin: PANLIGHT - mun. Chisinau, str. Podul Inalt, 20/6

Magazin: PANLIGHT- mun. Chisinau, str. Petricani, 202

Magazin: PANLIGHT- mun. Chisinau, str. Cuza Voda 18/5

Magazin: PANLIGHT - mun. Chisinau, str. Alexandru cel Bun 25

Magazin PANLIGHT- or. Balti, str. Ştefan cel Mare 1/6
Цена:1 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 18.04.2024
  • 0.05 EUR
  • 0.06 USD
  • 5.27 RUB
  • 0.26 RON
  • 2.21 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...