Объявление больше не публикуется на сайте

Rolete Criuleni cu livrare si instalare, lucram in toata tara!

Криулень 11 Сентября 2019, 15:18 Просмотров: 226
Rulourile exterioare din aluminiu sunt printre cele mai eficiente sisteme pentru umbrire şi securizare. Sunt fabricate din lamele de aluminiu umplute cu o spumă poliuretanică, ce ofera o eficenta energetică deosebită atat pe timpul verii cat si in perioadele de iarna cu temperaturi foarte scazute, deasemenea, fiind si foarte bune izolatoare fonice. In functie de lungimea acestora, lamelele pot avea dimensiunea de 39, 55 sau 77 mm.
Acestea reprezintă o soluţie elegantă pentru umbrire oferindu-vă totodată:
– protectie antiefracţie, dar şi un aspect estetic net superior faţă de grilajele metalice – opţional putând fi montat şi un sistem de închidere cu cheie sau bolţuri automate.
– izolare termică şi fonică – lamelele fiind umplute pe interior cu spumă poliuretanică, care este exelent izolator.
– durabilitate – fiind din aluminiu, nu se deformează sub acţiunea razelor soarelui şi nici nu se decolorează în timp. Vopsirea acestora se realizeaza în camp electrostatic cu vopsea tratată special.
– protecţia tâmplariei de intemperii
– protecţie faţă de expunerea îndelungată la acţiunea razelor soarelui a elementelor de mobilier şi a decoraţiunilor interioare aflate în imediata apropiere a ferestrelor
– eliminarea efectului de seră
– intimitate

Montarea produselor achiziţionate se face de către o echipă de profesionişti cu experienta de peste zece ani in domeniu, care a realizat numeroase montaje complexe si de inalta calitate.
  • Тип предложения
    продам
  • Криулень
Загрузка...