Объявление больше не публикуется на сайте

Fotoliu masaj pentru toata Familia Arenda 800lei ziua minim 10 zile

350 Lei
Кишинёв 14 Октября 2021, 19:19 Просмотров: 470
MODEL 2021] Fotoliu de masaj FOCUS II cu 12 Programe de masaj automate, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth. Designul care vi se potrivește! Alegeți fotoliul de masaj FOCUS II pentru o experiență de masaj inedită. Zilnic.

FOCUS II - Proiectat pentru toată familia. FOCUS II vă va schimba viața și timpul liber.
FOCUS este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2021, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. FOCUS II utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).
Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Îndifent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient î
  • Тип предложения
    продам
Цена:350 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 19.04.2024
  • 18.22 EUR
  • 19.45 USD
  • 1 831.50 RUB
  • 90.67 RON
  • 771.09 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...