Fabrica de mobilă CONFORT – Moldova

Кишинёв 7 Мая 2021, 12:38 Просмотров: 80
Amenajarea locuinței poate fi o activitate plăcută, dar nu și în cazul în care nu știi de unde să începi căutările și nici mare cunoscător în materie de mobilă nu ești. În această situație este indicat să apelezi la un specialist care te va ajuta în tot acest proces, de la măsurări, până la instalare. CONFORT este Fabrica de mobilă din Moldova care oferă astfel de servicii pe piața autohtonă de mai bine de 25 de ani.
Fie că îți dorești mobila pentru copii conform unui model pe care l-ai văzut într-un jurnal oarecare, o canapea deosebită și în același timp extrem de comodă, echipa CONFORT este mereu gata să îți ofere tot ajutorul de care ai nevoie, cap-coadă, de la crearea schițelor, alegerea texturilor și culorilor până la instalarea propriu-zisă a mobilei.
Fabrica de mobilă CONFORT a făcut ca tot mobilierul, inclusiv mobila moale, să devină accesibil tuturor, datorită tehnologiilor avansate, proceselor de producție eficiente și cooperării directe cu cei mai importanți furnizori de materiale și accesorii.
Dacă îți dorești ca mobilierul să definească cu adevărat interiorul casei tale și să îți ofere senzația de confort, nu ezita, vizitează-ne pe adresa str. Mesager, 19. Vom fi bucuroși să îți fim de ajutor!
https://confort.md/ro/index.php?route=product/category&path=88
  • Тип предложения
    продам
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +40735 939397
Загрузка...