Blugii pentru bărbați cu talie elastică sunt de dimensiuni mari.

Chişinău 9 Februarie 2024, 21:31 Vizualizări: 53
Cumpărați blugi stretch pentru bărbați de mărime mare cu talie elastică
- nu este dificil dacă știi dimensiunea. Te îndoiești de el? Scrieți / apelați 068527404 pe numărul WhatsApp împreună vom determina / selecta.
Ești un tip cu o rochie de 60 sau mai mult? Vrei să cumperi blugi? Sunt mai multe. Înainte de blugi, există cămăși și pulovere cool, jachete și toate celelalte categorii. Vedeți toate produsele autorului sau în magazinul online

http://ogorazmer.com / îmbrăcăminte pentru bărbați în marimi mari.

blugi bărbați întinși în dimensiuni mari cu talie elastică
pentru bărbații supraponderali, blugi cu talie elastică

fabric: denim denim, stretch, întuneric (culoarea blugi clasic) ton albastru, gătit moderat și tăieturi minime. Grosime și densitate toamnă-iarnă.
Stil: Stil de stradă, stil casual. Cureaua este o bandă elastică completă, cu o dantelă de fixare a volumului introdusă în interior. Coapsa mijlocie nu este nici lată, nici îngustată. Aterizarea medie. Buzunarele "huliganilor" sunt adânci.
Tăiat: pentru un tip de înălțime medie și peste medie, cu o burtă bună. Cine iubește libertatea de mișcare și nu-i plac hainele strălucitoare și provocatoare.

Blugii elastici sunt ușor de îmbrăcat și de scos - ceea ce este convenabil pentru o persoană grasă. Un bărbat se simte confortabil în blugi cu bandă elastică.

Dacă aveți nevoie de fotografii suplimentare, măsurători de dimensiune sau orice alte informații care contribuie la o achiziție reușită, întrebați
Livrare prin curier la Chișinău
  • Tipul propunerii
    vând

Desrierea produsului

  • Starea îmbrăcămintei
    Nouă
  • Tipul de îmbrăcăminte
    Pantaloni, blugi, şorturi
Un anunț interesant? Impartașiți cu prietenii
  • Chişinău
  • +37368 527404

Oferte similare

arată mai mult
Loading...