Anunțul nu se mai publică pe site

Scări din piatră naturală, granit și marmură la comandă

Chişinău 10 Martie 2020, 13:44 Vizualizări: 1511
Deja de 20 de ani pe piață ne ocupăm cu piatră naturală în toate direcțiile variate. La moment cu drag vă oferim cea mai bună calitate la cel mai mic preț posibil din Moldova fiind că importam majoritatea tipurilor de granit si marmură, executăm tot cei posibil si chiar imposibil.
Pină cînd sunt ingețuri pe teritoriul Moldovei noi strîngem lista lucrărilor cu reduceri grandioase ca mai tîrziu anume dvs să primiți calitatea superioară de montare.
Atenție cumpărătorului: cu cît e mai mare comanda cu atit mai mult negociem reducerile.
De a executa un dizain perfect pentru gusturile dvs si de a comanda ceva cu adevarat practic și calitativ va rugam sa stringeti cît mai multe foto și informație din fata locului sau de pe web.
Sa ne contactati la numerele: 022922921
079922921 sau WatsApp, Viber, Telegram.

Ne aflam în orașul Chișinău pe Bulevardul Traian 1/1, salonul «Granit-Mramor. md»


https://www.facebook.com/Granit-mramormd-1847070485314353/
https://www.instagram.com/granitmramor.md/?hl=ru












Tags: scari, scara, piatra, naturala, granit, marmura, trepte, treapta, bariera, balustrada, balustrade, din, marmura, perila, mester, montare, instalare, negociem, bun, buna, calitativ, calitativa, calitative, deosebit, deosebite, alb, negru, bej, cafeniu, maroniu, verde, verzui, scara, fatuire, placaj, de, gust, montare, montaj, rozoviu, rozov, cafenie, cafeniu, china, ucraina, nuante, individual, scoatere, masuri, taiere, master, design, dizain
  • Tipul propunerii
    vând
  • Chişinău
Loading...