Anunțul nu se mai publică pe site

STABILIZATOR de tensiune trifazat, PANLIGHT, Stabilizator monofozat

1 Lei
Chişinău 29 Mai 2020, 16:29 Vizualizări: 801
Compania Panelectro SRL este distribuitorul oficial al brandului PANLIGHT, Simon Electric, OSRAM, LEDVANCE, EKF, MAKEL, HOROZ ELECTRIK, TEB ELEKTRIK, AY-KA, PDLUX, UNI-T și produse de cablu de producător «ЗЗЦМ». in Republica Moldova. O gama larga de produse cu LED-uri pentru iluminat si lustre.
-cel mai bun pret
-calitate
-garantie
-livrare
Astfel, puteti face cunostinta cu o mare varietate de corpuri interioare si exterioare cu pret angro si amanunt. Toate produsele le puteti vizita pe site-ul www.panlight.md sau direct in magazine PANLIGHT.

Stabilizatorul de tensiune PANLIGHT – transformă energia electrică ce permite obținerea tensiunii energiei electrice la ieșire în cadrul unor limite strict determinate, când avem fluctuații considerabile a tensiunii de intrare și rezistenții sarcinii. Sunt destinate pentru circuite cu curent alternativ cu tensiunea nominală 220V, frecvența 50Hz, sunt dotate cu apărare contra supraîncălzirii, suprasarcinii, tensiunii înalte și joase, de asemenea cu ecran LCD ce indică starea de lucru a dispozitivului și controlul curentului la intrare și ieșire.

Stabilizatoarele de tensiune PANLIGHT sunt automate, in sensul ca stabilizarea tensiunii se face automat, indiferent de valoarea tensiunii de intrare, nemaifiind necesar ca utilizatorul sa intervină in vreun fel pentru a regla tensiunea, ca in cazul modelelor mai vechi.

Putere – exprimată in W(Watt – putere reală) sau VA(Volt/Amper – putere aparentă)
Preţul:1 Lei
Preţul conform cursului Băncii Naţionale a Moldovei 28.03.2024
  • 0.05 EUR
  • 0.06 USD
  • 5.24 RUB
  • 0.26 RON
  • 2.22 UAH
  • Chişinău
Loading...