Anunțul nu se mai publică pe site

Promotie!! 20% reducere! la orice articol

Ungheni 3 Februarie 2022, 09:51 Vizualizări: 687
Promotie!! 20% reducere! la orice articol
Foto respinsă
Imaginile foto/prezentările video nu trebuie să conțină: imagini ale fețelor oamenilor; informația de contact neverificată (numărul de telefon, adresa electronică, Skype); numele, prenumele, patronimicul; imagine a unui document. Pentru a plasa anunțuri cu astfel de imagini foto/prezentări video, este necesar să deveniți utilizator confirmat.
Ferestrele casei nu trebuie să fie o investiție periodică, ci una pe termen lung. De aceea este bine să ne informăm inainte de achiziționarea unui produs sau serviciu.

Vă vom preciza câteva detalii de luat în calcul:

• Calitatea profilelor PVC.

Calitatea unei ferestre se bazează, în primul rând, pe stabilitatea profilului, rezistent în timp.

Fie că vorbim de ferestre, uși sau accesorii realizate din sisteme de profile VEKA, care reprezintă o investiție sigură in calitatea germană de clasa A,

• Calitatea sticlei folosite.

Cea mai mare suprafata dintr-o fereastra reprezintă sticla, se recomandă alegerea unui pachet de geam termopan de minim 2-3 foi de sticlă, pentru un confort termic și acustic locuintei dvs.

Varianta optimă este cea de LOW-E / IZOSOL.

• Calitatea feroneriei.

Un element important in funcționalitatea corectă si durata de viața a geamului este feroneria.

Vă recomandăm #ferestrele_grafitex echipate cu sisteme de feronerie WINKHAUS, pentru o siguranță mai marită din punct de vedere al efracției.

• Economie. Confort. Rezisțență in timp.

Achiziția unor ferestre de calitate vor produce efecte in timp, atât din punct de vedere al duratei mari de viață a acestora, cât și reducerii costurilor de incălzire.

Ungheni, str. Vasile Alexandri 16



#alegesiguranță#alegecalitate#ferestregrafitex
  • Tipul propunerii
    vând
  • Ungheni
Loading...