Anunțul nu se mai publică pe site

Alege CALITATE la PRET IMBATABIL. Fabrica de ferestre BRAMANTE

Chişinău 1 Iulie 2020, 08:15 Vizualizări: 340
Producem USI si FERESTRE din PVC SALAMANDER.

Folosim materiale Germane:
- Profil SALAMANDER Streamline 76
SALAMANDER BLU EVOLUTION 82
SALAMANDER BLU EVOLUTION 92

- Rigidizare standard cu otel zincat de 1,5 mm – ferestre si 2 mm – usi;

- Feronerie GU cu antiefractie.

- Termopane calde Low-E, cu Clima Control 4S, cu ARGON, Ornametate, Tonate, Securizate, TRIPLEX, etc..

Usi Rezidentiale - Pentru ca usa reprezinta cartea de vizita a fiecarei case, noi Va oferim o multitudine de modele, culori si accesorii alaturi de durabilitate, siguranta si utilizare facila.

Usi culisante cu ridicare - va oferi o perspectiva generoasa asupra exteriorului casei tale, senzatia de libertate si siguranta. Cu o simpla intoarcere de maner poti crea o legatură continua intre interior si exterior. Aspectul general al casei va fi remarcabil pentru ca sunt apreciate casele moderne cu ferestre si deschideri mari.

Usi osciloculisante - Aceste sisteme ofera acces facil pe terase cu utilizare ergonomica a spatiului din incapere. Cu ajutorul sistemului de feronerie prin culisare, sistemele noastre nu utilizeaza spatiul din interior pentru deschidere. Printr-o actionare facila a manerului se realizeaza o aerisire optima prin functia de basculare.

Usi culisante in plan - Posibilitatea de deschidere a ambelor canaturi face ca aceste culisante sa indeplineasca din punct de vedere vizual cele mai inalte cerinte. Profilul suplu si suprafete vitrate mari confera locuintei o senzatie naturala de ca
  • Tipul propunerii
    vând
  • Chişinău
Loading...