Anunțul nu se mai publică pe site

Dezinfectie, dezinsecție, deratizare prețuri mici! дезинфекция,

Chişinău 4 Iulie 2021, 08:05 Vizualizări: 518
Oferim servicii de dezinfectare, dezinsecție și deratizare.
Prestăm servicii în toată țara.

Noi vă scăpăm de dăunători. Ne puteți găsi la adresele de mai jos:
https://www.insectcontrol.md
https://www.facebook.com/dezinfectiemoldova
https://www.instagram.com/dezinfectie_moldova

Suntem persoană juridică AUTORIZATĂ în desfășurarea activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare. Persoanelor JURIDICE le oferim contract, act de predare-primire, factură fiscală și bon fiscal. De asemenea, oferim serviciile noastre și persoanelor FIZICE, în baza unui contract, act de predare-primire și bon fiscal.

Lucrăm cu orice tip de teritoriu, insecte și rozătoare. Utilizăm chimie testată și aprobată de instituțiile din domeniul sănătății, preparatele noastre sunt sigure pentru copii și animale. Folosim doar echipamente profesionale. Lucrările se desfășoară cu generatoare de ceață caldă și rece.

Cooperăm cu persoane fizice și juridice, cafenele, karaoke, restaurante, hoteluri, sanatorii, depozite, școli, grădinițe etc.

Sunați-ne și noi vă oferim o consultație gratuită.

Tag-uri: #Îndepărtarea ploșnițelor #distrugerea ploșnițelor #scăpa de ploșnițe #ucide ploșnițele #ploșnițele din apartament #otrăvirea gândacilor, #distrugerea gândacilor #îndepărtarea gândacilor #gândacii din apartament #scăpa de gândaci #ucide gândaci #Scăpa de șobolani #scăpa de șoareci #distrugerea șobolanilor, #tratarea terenului de căpușe, #îndepărtarea căpușelor, #eliminarea puricilor #purici animale, #purici caine.
  • Chişinău
Loading...