Anunțul nu se mai publică pe site

Transport / Hamali / Materiale de impachetare

300 Lei
Chişinău 6 Februarie 2024, 10:09 Vizualizări: 197
Planificați o mutare oficiu sau apartament și căutați o companie de mutări in care sa aveti încredere? GRUZOPEREVOZKIMD ofera o gamă largă de servicii de relocare, inclusiv mutări rezidențiale și comerciale, mutări pe distanțe lungi și soluții de depozitare.

Echipa noastră de mutări profesioniști are experiență atât în mutări locale, cât și internationale și se va ocupa de bunurile dumneavoastră cu grijă și eficiență. De asemenea, oferim servicii de ambalare, precum și de încărcare și descărcare, pentru a vă face mutarea cât mai lipsită de stres.
Ne mândrim să oferim servicii de mutare la prețuri accesibile fără a face compromisuri la calitate. Angajamentul nostru față de satisfacția clienților și livrarea la timp este de neegalat.

Cu prețurile noastre competitive și metodele de mutare sigure și eficiente, puteți avea încredere în noi să ne ocupăm de mutarea dumneavoastră cu cea mai mare grijă. De asemenea, suntem asigurați și autorizați, astfel încât să aveți liniște sufletească știind că bunurile dumneavoastră sunt protejate.

Înțelegem, de asemenea, importanța de a fi ecologic și ne asigurăm că implementăm practici ecologice în procesul nostru de mutare. De asemenea, oferim și alte servicii precum gestionarea mutărilor, împachetarea și despachetarea, mutarea și depozitarea combinate, relocarea corporativă, mutarea internațională și asamblarea și dezasamblarea mobilierului.
Preţul:300 Lei
Preţul conform cursului Băncii Naţionale a Moldovei 09.05.2024
  • 15.71 EUR
  • 16.92 USD
  • 1 543.21 RUB
  • 78.19 RON
  • 664.89 UAH
  • Chişinău
Loading...