Dansatori la nunti, cumatrii si Evenimente, танцоры

Chişinău 14 Ianuarie 2024, 10:57 Vizualizări: 230
Dansatori la nunti cumatrii si evenimente + (fum greu) 2021
Dansatori la nunti si cumatrii Moldova 2021
dansatori la nunti, cumatrii si evenimente! reducere 30 procente
Dansatori la nunţi din Moldova, Chişinău, Orhei, Cahul, Bălţi, Făleşti, Dubăsari etc.

Nici o sărbătoare din Republica Moldova nu are loc fără dansatori buni sau un show program, de aceea putem spune cu siguranţă că dansatorii de la nunta dvs au o mare importanţă. În ziua de astăzi, oaspeţii din orice localitate a Republicii Moldova iubesc un program distractiv, şi anume dansuri la nunţi sau show-uri.
Echipa,, Exclusive – este o alegere demnă, modernă şi de neuitat. Dispunem de o echipă profesionistă, prietenoasă, tânără, plină de energie şi nerăbdătoare de a atinge noi înălţimi. La momentul actual noi ocupăm un loc sigur in lumea moldovenească a dansurilor. Ne deosebim de alte echipe prin faptul că putem îndeplini orice dorinţă a clientului, indiferent de aceasta. Cha cha cha, samba, vals, dansuri ţigăneşti, moldoveneşti, un program al dansurilor latino, tango, etc. Echipa noastră posedă nişte costumaţii frumoase, diverse şi moderne. La fiecare dans noi avem costumaţii diferite. De asemenea noi lucrăm toată seara cu oaspeţii, încingem atmosfera.
Pachetul pe o seara întreagă costă de la 190 euro.
Programul include în sine:
- Întâmpinarea tuturor oaspeţilor în porturi naţionale cu pâine şi sare. (Este posibilă întâmpinarea oaspeţilor în costume regale al secolului XIX-lea sau în fracuri şi rochii de bal).
Un anunț interesant? Impartașiți cu prietenii
  • Chişinău
  • +37369 256477
Loading...