DryDry Balsam - Balsam pentru par. Componenta decalactă Dermosoft

Кишинёв 11 Апреля 2019, 11:03 Просмотров: 151
DryDry Balsam (pentru par). Asigură o nutriție de înaltă calitate și o restaurare a părului datorită uleiurilor sale și altor ingrediente active pentru îngrijire.
Pentru femei si barbati.

Componenta decalactă Dermosoft, care este o alternativă la astfel de agenți antifungici standard cum sunt triclosanul și climbazolul, restabilește efectiv nivelul corect de acid al pielii scalpului, împiedicând reapariția mătreții. Decalactul Dermosoft se caracterizează printr-o lipsă totală de materiale modificate genetic și nu dăunează sistemului hormonal.

Complexul: DryDry Balsam și DryDry Shampoo, va face parul stralucitor si sanatos, iar scalpul fara probleme, cum ar fi matreata, mâncărime și exfoliere. Rezultatul aplicării corecte a complexului va fi o restaurare regulată a echilibrului microflorei scalpului datorită actiunii anti-inflamator și antifungice a șamponului și balsamului.
Ele conțin o componentă progresivă de origine naturală ca Dermosoft decalact, care este aprobat pentru utilizare în produsele cosmetice naturale și nu contine materiale modificate genetic. Această componentă activă acționează ca o alternativă de înaltă calitate, la antifungicele traditionale care sunt foarte agresive ca triclosan și climbazole, prevenind în mod eficient re-apariția mătreții.

Un efect pozitiv permanent se poate realiza numai printr-o utilizare in complex, cum ar fi sampon+ balsam, deoarece acestea sunt concepute pentru a rezolva probleme foarte diferite. Principala tinta a DryDry Shampoo es
  • Тип предложения
    продам
  • Объявление от
    частного лица
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37360 876300
Загрузка...