Antiperspirant DryDry Light impotriva transpiratiei excesive.

Кишинёв 5 Апреля 2019, 12:00 Просмотров: 143
DRYDRY LIGHT – Antiperspirant impotriva transpirației excesive.

Forma: lichid transparent incolor 50 ml.
Producător: "LEXIMA AB" Suedia.
Valabilitate: 3 ani.
Produsele sunt noi, ambalate și sigilate, originale 100%.

DryDry Light - este recomandat împotriva transpirației normale și excesive. Fără parfum. Efect 4 zile.
DryDry Light combină armonios puterea din DryDry Classic cu delicatețea DryDry Sensitive.
Antiperspirantul este potrivit pentru utilizarea pe pielea subratelor, palmelor și picioarelor, lăsând zona de piele tratată complet uscată datorită reducerii glandelor sudoripare. În acest caz, substanța activă DryDry Light nu poate fi absorbită de corpul uman, utilizarea pe termen lung a antiperspirantului este complet sigură.

Pentru un rezultat optim, trebuie utilizat pe pielea uscată și curată. Antiperspirantului trebuie utilizat de două ori pe săptămână sau în funcție de nevoia reală.

DryDry Light previne transpirația excesiva, blocând glandele sudoripare în locurile de aplicare. Datorita analizei radioizotopica a devenit cunoscut faptul că acțiunea componentelor active DryDry în nici un fel nu blocheaza glandele sudoripare, ci doar redirecționeze evaporarea transpirației în alte locuri unde transpirația este mai ușoara și nu excesiva. Dacă sunt încă prezente surplusuri de transpirație, ele pur și simplu sunt îndepărtate din corpul uman prin intermediul rinichilor. Ca urmare DryDry Light mentine suprafețele tratate uscate, ce garantează o protecție perfectă fară miros.
  • Тип предложения
    продам
  • Объявление от
    частного лица
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37360 876300
Загрузка...