Reducere p-la 20%. Covorase auto pentru portbagaj si salon poliuretan

Кишинёв 20 Мая 2021, 09:23 Просмотров: 36
Covorase pentru salon (din poliuretan)
Covorasele NOVLINE sunt elaborate individual pentru orice tip de automobile, sunt confecţionate din material modern de polimeri şi ecologic curat (poliuretan), ce posedă plasticitatea cauciucului natural.
Pentru elaborarea produselor se folosesc utilaje moderne 3D, ce asigură forma ideală pentru fiecare produs.
Executarea tehnologică la nivel înalt şi forma complexă a covoraşelor repetă configuraţia podelei automobilului, iar bordurile înalte protejează salonul de murdărire şi de umezeală.
Covoraşele au o suprafaţă anti lunecare, sunt uşoare, rezistente la uzură, rezistente la devieri de temperatură şi la condiţii climaterice dure, sunt neutre faţă de substanţe chimice, nu se deformează la acţiunea razelor ultraviolete ale soarelui şi se curăţă uşor. Fixajul special nu permite lunecarea covoraşelor prin salon, ceea ce asigură o mai bună siguranţă.
O limbă specială acoperă în întregime suprafaţa de odihnă a piciorului şoferului, iar covoraşele din spate sunt unite sigur cu batardou, ceea ce asigură o protecţie sigură a salonului de murdărire.
Covoraşele pot menţine o greutate de până la 6 litri de apă.
Ele îşi păstrează caracteristicile sale fizice şi mecanice în condiţiile climaterice cele mai dure (de la -50С până la +50 С).
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37367 660927
Загрузка...