Închiriere spații de birou, apartamente de vânzare

Кишинёв 19 Января 2024, 15:19 Просмотров: 37
Cu RE/MAX, găsirea spațiului ideal pentru biroul tău devine o experiență plăcută și fără griji. Avem o gamă extinsă de opțiuni pentru închirierea de spații de birou, adaptate nevoilor tale și cerințelor afacerii tale. Echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști îți stă la dispoziție pentru a identifica locația perfectă în Chișinău, în dependență de bugetul și cerințele tale.
Dacă însă îți dorești o schimbare în viața ta și visezi la o nouă casă sau apartament în Chișinău, RE/MAX este partenerul tău de încredere. Avem o selecție vastă de case și apartamente de vânzare, cu opțiuni pentru fiecare preferință și buget. Cu RE/MAX, găsirea unui imobil în Chișinău devine o realitate, iar echipa noastră te va ghida în fiecare pas al procesului de cumpărare pentru a asigura o tranzacție liniștită și transparentă.
Indiferent dacă cauți un spațiu de birou sau case de vânzare în Chișinău, RE/MAX este alegerea sigură pentru servicii imobiliare de înaltă calitate. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să transformăm visele tale în realitatea de azi!
RE/MAX - lider mondial în imobiliare!
https://remax.md/list?property_type=commercial&country=1&region=1&type=rent

Характеристики

 • Тип недвижимости
  Торговое помещение
 • Общая площадь
  1

Расположение

  • Район
   Чентру
Поделитесь объявлением с друзьями
 • Кишинёв
 • +40735 103588
Загрузка...