Instalare la Cheie - Incalzire Autonoma, Canalizare si Apeduct

100 €
Кишинёв 30 Января 2024, 08:00 Просмотров: 65
Consultam GRATIS!!! Ce sistem ar fi cel mai ieficient pentru incalzirea casei tale.

VISantechSystem este compania specializata in prestarea serviciilor complete de instalare a sistemelor de incalzire autonoma, canalizare si apeduct. Oferim solutii personalizate si de calitate pentru nevoile tale!

Incalzire Autonoma la Cheie
✅ Echipa noastra de specialisti VISantechSystem iti va instala un sistem de incalzire autonoma complet, astfel incat sa te bucuri de confortul dorit in locuinta ta. De la montarea centralei termice si a radiatoarelor, pana la montarea tevilor si a termostatului, ne ocupam de toate detaliile!

Sistem de Canalizare la Cheie
✅ Ai nevoie de un sistem de canalizare eficient si functional? VISantechSystem este alegerea ideala! Instalam toate componentele necesare, pana la sifoane si toalete. Ai garantia ca vei beneficia de un sistem de canalizare de calitate superioara!

Sistem de Apeduct la Cheie
✅ Asiguram instalarea completa a sistemului de apeduct, pentru a te bucura de apa curenta in toate incaperile locuintei tale. De la montarea tevilor si a robinetelor, pana la instalarea filtrului de apa, ne ocupam de tot!

Pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de serviciile noastre, contacteaza-ne:

Nume: V. Culcea

Web: https://www.visantechsystem.com/

Apeleaza acum la VISantechSystem ca sa te consultam GRATIS despre sistemele de incalzire autonoma, canalizare si apeduct pentru casa ta
Цена:100 €
По курсу Национального Банка Молдовы 28.04.2024
  • 1 916.57 MDL
  • 107.24 USD
  • 9 884.32 RUB
  • 497.67 RON
  • 4 252.43 UAH
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37368 565727
Загрузка...