Объявление больше не публикуется на сайте

Stabilit in Franta caut iubita prietena sotie / Ofer recompensa

Кишинёв 7 Марта 2019, 15:14 Просмотров: 415
Stabilit in Franta caut iubita prietena sotie / Ofer recompensa
Фотография отклонена
Фото не должно содержать: изображение лиц людей; непроверенную контактную информацию (телефон, электронный адрес, Skype); Ф.И.О.; изображение документа. Для подачи объявлений с такими фото/видео необходимо стать проверенным пользователем.
Buna draga mea, daca esti inalta si zvelta, intre 18 si 35 de ani, daca ti doresti o viata de familie frumoasa, pasionala, romantica, daca ti doresti copii, te rog frumos sa mi trimiti un email la adresa [email protected]
sau un telefon/ SMS la numarul 0033 - 6 52 03 19 95. Sunt specializat psihoterapie si in medicina alternativa si complementara. Am 1m80/74 kg, sunt atletic si deosebit de placut ca barbat. Nu sint interesat de starea ta materiala ci de sufletul si inteligenta ta. Ador buna dispozitie, animalele, sportul si dragostea. Nu ma deranjeaza daca ai deja un copil, va fi binevenit alaturi de mine. Calatoresc foarte mult in Europa si mi vei fi alaturi mult mai mult decit sotie, imi vei fi cea mai buna prietena si asociata in afaceri. Am fost uimit sa observ ca oamenii au uitat sa creada ca lucruri frumoase si minunate se pot intimpla in orice clipa, ca din zeci de vizualizari nu a indraznit nimeni sa ma contacteze. Ofer recompensa celui sau celei ce mi va prezenta viitoarea prietena - iubita - sotie. Acest anunt este deosebit de serios, puteti verifica cu un simplu email sau telefon.

Информация

  • Ищу
    женщину
  • Кишинёв
Загрузка...