Объявление больше не публикуется на сайте

Agentie Matrimoniala Elvetiana-Inscrierea ptr. Doamne este gratisa!

Кишинёв 8 Сентября 2021, 08:39 Просмотров: 454
Agentie Matrimoniala Internationala Elvetiana cu sediul la Zurich-Inscrierea pentru Doamne Domnisoare este gratisa!
Asa cum am menționat deja în titlu, caut o femeie drăguță între 24 și 37 de ani. La ce mă aștept sau cum ar trebui să fie? Ei bine, ar trebui să fie înțelegătoare, simpatică, cinstită și deschisă. Pentru mine este pur și simplu minunat când puteți râde împreună, să discutați tot felul de lucruri și să fiți acolo pentru o persoană dragă. Deci, doar o femeie normală în sine. În ceea ce privește aspectul, îmi place întotdeauna să spun că exteriorul poate atrage și interiorul ne leagă.
Sunt un Elvetian iubitor și simpatic - om cu inimă și umor, trăiesc în zona Zurich Aargau. Sunt necasatorit, necomplicat, un tânăr la inimă în vârful vieții, 181 cm 76 kg păr castaniu deschis, ochi maro-verzi, îngrijit cu clasă și bune maniere.
Situatie materiala foarte buna, Sunt un tip foarte sociabil, comunicativ și dragut. Sunt un cunoscător al pasiunii și îmi place, de asemenea, să fiu puțin Hazliu.
Ești binevenita să te convingi de asta.
Ești deschisa la minte și te interesează o relație serioasă și serioasă? Atunci tocmai ai descoperit asta. Aștept cu nerăbdare mesajul dvs. WhatsApp, veți fi plăcut surprinși
Relatiile despre domnii inscrisi in agentie le puteti avea de la Doamna Paula in limba Romana.
Cu drag sper pe curand!

Информация

  • Ищу
    женщину
  • Возраст
    0
  • Посредник
  • Кишинёв
Загрузка...