Объявление больше не публикуется на сайте

Bucătării la comandă, calitativ și rapid (30 zile) achitare în rate 0%

Кишинёв 17 Июня 2023, 09:30 Просмотров: 254
Fabrica de mobilă ANDRA confecționează bucătării la comandă, oferindu-vă soluții personalizate pentru a vă îndeplini nevoile și cerințele specifice. Indiferent de stilul preferat, de la clasic la modern, vă putem ajuta să obțineți bucătăria visurilor voastre.

Suntem dedicați să vă oferim servicii de calitate superioară și să ne respectăm cuvântul dat, onorând comanda dumneavoastră în decurs de 30 de zile. Totodată, pentru că ne pasă de satisfacția clienților noștri, oferim o garanție de până la 3 ani pentru a ne asigura că sunteți mulțumit de achiziția dvs. și pentru a vă proteja investiția.

De asemenea, vă oferim posibilitatea de a plăti în 6 – 12 rate fără dobândă și 0% comision, astfel încât să puteți beneficia de serviciile noastre de calitate, fără a vă face griji cu privire la costuri.

Dacă sunteți în căutarea unei bucătării unice, personalizate și de calitate, contactați-ne astăzi la numărul de telefon 079 170 707/ 022 896 874 pentru a obține o evaluare gratuită și pentru a afla cum putem îndeplini cerințele dvs. în materie de bucătării la comandă.
Mai multe pe www.andra.md sau https://www.facebook.com/MobilaAndra
  • Тип предложения
    продам
  • Кишинёв
Загрузка...