Объявление больше не публикуется на сайте

Case modulare-Модульные дома и дачи

1 000 €
Бельцы 7 Июня 2020, 21:57 Просмотров: 5968
Casa nu este altceva decît fortăreața fiecărui om, de asta oricare tinde să o facă cît se poate de practică, plăcută și personalizată, în conformitate cu necesitățile sale!
Casele modulare au apărut din nevoia de mobilitate a oamenilor și reprezintă o nouă tendință în realizarea unei construcții, îmbinând multiple avantaje de ordin estetic, economic, ecologic, dar și de eficiență energetică. În același timp, prin faptul că toate elementele structurale sunt interschimbabile, proprietarii își pot personaliza locuinșa și o pot adapta nevoilor proprii, dar mai ales, bugetului.
Pe lîngă designul ingenios, futurist, casele modulare mai prezintă și avantajul unor costuri inferioare comparativ cu locuințele ridicate in mod clasic in condițiile în care elementele structurale sunt prefabricate, cu costuri și un timp de producție mai redus. Astfel, pe lînga faptul că sunt economice, casele modulare sunt eficiente energetic, ecologice și estetice, cu un design care le scoate în evidență.
Свой Дом — Это Реально!
*Дерево посажено, сын растет — пора строить Дом.
Свой Дом — не типовой, не похожий ни на чей –
только для себя любимого, для своей семьи, для своих детей,
и несомненно, на века! *

Из чего же строить дом? По большому счету, это вопрос финансовых возможностей и предпочтений заказчика: кого-то привлекает прочность котельца или кирпича, другие предпочитают экономичность и экологичность дерева, кто-то выбирает блоки из легкого бетона и делает ставку на скорость строительства. Главное — соблюда
Цена:1 000 €
По курсу Национального Банка Молдовы 18.04.2024
  • 19 024.20 MDL
  • 1 063.90 USD
  • 100 338.61 RUB
  • 4 975.47 RON
  • 42 070.32 UAH
  • Бельцы
Загрузка...