Evaluarea bunurilor cu GARANȚIA succesului. Profesioniști, 28 de ani.

Кишинёв 19 Апреля 2024, 08:37 Просмотров: 1167
Compania de Evaluare și Expertiză Muscat SRL cu 28 de ani experiență, acordă servicii de calitate înaltă cu deservire la domiciliu sau oficiu, adică nu este nevoie să vă deplasați pe la oficii, numai printr-un apel telefonic experții nostril GRATIS vin la adresa indicată. Sunt reprezentanțe pe întreg teritoriul R. M.
Rezolvăm probleme complicate și non-standard. Magiștri în evaluări, experți de cea mai înaltă categorie cu experiență bogată, vor evalua orice proprietate, terenuri, vii, livezi, case, apartamente, transport, diferită tehnică, acțiuni, fabrici, întreprinderi etc. în orice limbă și în orice scopuri: gaj pentru credite, cumpărare - vânzare, notari, instanțe de judecată, arendă, întroducere în capitalul social, casarea, schimbarea costului fondurilor fixe și obiectelor de mică valoare în evidența contabilă ș. a.
Este posibilă efectuarea urgentă a serviciilor. Pentru Administratori, avocați, executori judecătorești, contabili, condiții foarte favorabile. GARANȚIE pentru toată gama de servicii. Telefon pentru contact 069205001, orar de lucru: 7.00 - 22.00 zi de odihnă duminica. Email: [email protected]
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37369 205001
Загрузка...