Online Promovare, Google Ads, Facebook Ads, SEO, Content marketing

Кишинёв 18 Апреля 2024, 14:58 Просмотров: 190
Crește business-ul sau magazinul tău online într-un brand solid, recunoscut local și național!
La Revenco Agency, înțelegem dificultățile cu care antreprenorii se confruntă și venim cu soluții pentru rezolvarea lor.
Serviciile noastre de marketing includ Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, SEO, copywriting și altele.

Detalii: https://revenco.agency/ro/digital-marketing/

Oferim o gamă diversificată de servicii precum:
- PAID ADVERTISING - Concepem, implementăm și optimizăm strategii de publicitate online pe platforme precum Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat & TikTok în funcție de target-ul pe care și-l dorește clientul. Alegem imagini, concepem texte, gândim campanii și le promovăm prin ADS (reclame plătite) pe rețelele de socializare. PREȚURI: de la 120 eur (în funcție de opțiuni) + buget alocat către Facebook/Google

- SOCIAL MEDIA MANAGEMENT - Ne ocupăm de toate paginile de social media ale unei afaceri (Instagram, Facebook, Tiktok, LinkedIn, etc) și creăm conținut. Ne ocupăm de imaginea brand-ului pe aceste rețele de socializare și ne asigurăm că prezența online crește. PREȚURI: de la 120 eur/lună (în funcție de numărul de postări, de platforme și alte opțiuni)

SEO – Promovam site-ul in top 5 Google dupa cuvintele cheie selectate. PREȚURI: de la 180 eur/lună

Afla mai multe detalii despre serviciile de marketing pe care le oferim pe site-ul nostru: www.Revenco.Agency/ro sau telefonic.

Дополнительно

  • Вид услуги
    Создание и продвижение сайтов
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37360 620024
Загрузка...