Объявление больше не публикуется на сайте

Servicii spălare, curatare, geamuri și fatade, lucrari la inaltime.

25 Lei
Кишинёв 7 Сентября 2022, 12:57 Просмотров: 2344
SPĂLARE GEAMURI

Imaginați-vă cum spălați geamurile în mod tradițional: folosiți detergent de spălat geamuri și cârpă. Ramele geamurilor le ștergeți cum puteți, fără să reușiți să intrați în spațiile înguste. Vă uitați din toate părțile să vedeți dacă au rămas urme, obosind într-un final. Și să nu mai vorbim de cât timp vă ia o astfel de operațiune… Efort, bani cheltuiți și rezultat puțin satisfăcător.


Geamurile sunt de mai multe categorii și au particularitățile lor. Plecând de la geamurile de apartament, case, vile, vitrinele magazinelor și ajungând la sticla de pe clădirile de birouri, se abordează diferit, dar fiecare dintre acestea reprezintă imaginea casei sau a companiei respective.

SPĂLAREA ȘI IGIENIZAREA VITRINELOR: MAGAZINE, MALL-URI, BĂNCI, FARMACII

Spălarea și igienizarea vitrinelor reprezintă o parte din cartea de vizită a magazinului. Ne place atunci când intrăm într-un magazin ca geamurile și toate din jur să fie perfect curate. Practic, curățenia unui magazin și a vitrinei acestuia ne asigură calitatea produselor pe care le vinde acel magazin. Echipele noastre vă stau la dispoziție pentru curățarea vitrinelor.
Cu stimă și respect
MAMMUT. MD




e-mail: [email protected]

www.autoturn.md


Facebook: Mummut. md
https://www.facebook.com/Mammut.md/?modal=admin_todo_tour

Facebook: Nedelcu Alina
https://www.facebook.com/alina.nedelcu1992
Цена:25 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 19.04.2024
  • 1.30 EUR
  • 1.39 USD
  • 130.82 RUB
  • 6.48 RON
  • 55.08 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...