Expertiza DAUNE inundări, incendii. PROFESIONIȘTI, Practică 25 de ani.

Кишинёв 20 Июня 2021, 08:00 Просмотров: 129
Nimeni nu știe în ce se poate transforma proprietatea după inundare, devastare intenționată sau incendiu, iar autorii acestui lucru nu vor fi niciodată de acord să achite suma pe care o cereți pentru reparații. În loc să Vă certați cu vinovații, mai bine ar trebui să aveți grijă de despăgubiri pentru daunele cauzate de aceștia, așa că nu pierdeți timpul prețios pentru a rezolva singuri această problemă, este mai bine să contactați imediat experții.
Este inutil să merge-ți pe la birouri, mai ales pe timp de pandemie în căutarea adevărului, e destul să telefonați și experții noștri vor veni GRATIS la locul de urgență în orice colț al RM, conform legii vor evalua cu adevărat pagubele și vor întocmi toate documentele necesare. La rezolvarea problemei cu făptașul sau când mergeți în instanța de judecată, fără raportul de expertiză nu puteți reuși. Rezultatele evaluării daunelor sunt singurul lucru care va confirma faptul prejudiciului cauzat și costul acestuia.
Oferim GARANȚIE pentru toate tipurile de lucrări, experiență de 25 de ani. Suna-ți, avem reprezentanțe pe întreg teritoriul țării. Evaluăm și daune în agricultură, consultații gratis Tel: 069205001, e-mail: [email protected]
Lucrăm de la 7.00 pînă la 22.00 fără zile de odihnă.
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37369 205001
Загрузка...