Объявление больше не публикуется на сайте

Mutari de oficii la cheie

300 Lei
Кишинёв 6 Февраля 2024, 10:09 Просмотров: 170
Compania de mutare GRUZOPEREVOZKIMD oferă o gamă largă de servicii pentru a face procesul mai ușor și mai eficient. Înțelegerea serviciilor oferite de compania noastra vă poate ajuta să alegeți cea mai potrivita optiuneasca nevoilor dumneavoastră.

- Ambalarea și despachetarea: Mutătorii profesioniști se pot ocupa de toate aspectele legate de ambalarea și despachetarea bunurilor dvs., inclusiv furnizarea de materiale de ambalare de înaltă calitate.

- Încărcarea și descărcarea: Mutătorii vă pot încărca și descărca bunurile in camionul de mutare, asigurând sosirea lor în siguranță la noua dumneavoastră casă.

- Transport: compania GRUZOPEREVOZKIMD oferă diverse forme de transport, inclusiv soluții de mutare cu servicii complete, mutare cu autoservire și soluții de depozitare.

- Soluții de depozitare: GRUZOPEREVOZKIMD oferă soluții de depozitare pe termen scurt pentru bunurile dvs., în cazul în care trebuie să vă eliberați vechea casă înainte de a vă muta în cea nouă.

- Asamblare și dezasamblare: Mutatorii pot asambla și dezasambla articole mai mari, cum ar fi paturi, pianuri, birouri și biblioteci.

- Evacuare gunoi: GRUZOPEREVOZKIMD ofera servicii de debarasare a lucrurilor vechi si gunoiului ramas dupa mutare.

Atunci când alegeți o companie de mutări, este important să luați în considerare serviciile oferite și să stabiliți care sunt cele mai importante pentru nevoile dumneavoastră.
Цена:300 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 10.05.2024
  • 15.71 EUR
  • 16.88 USD
  • 1 552.80 RUB
  • 78.15 RON
  • 664.75 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...