Объявление больше не публикуется на сайте

Evacuarea gunoiului, вывоз строймусора - Подъем стройматериалов

500 Lei
Кишинёв 10 Января 2023, 17:46 Просмотров: 11495
Indiferent de volumul lucrărilor, profesioniștii noștri cu experiență vor face față. Mutarea profesională are nume – «HAMAL. MD». Nu veți avea niciun motiv de îngrijorare și veți rămâne mulțumiți de lucrul nostru.
https://hamal.md/ru/
Efectuăm evacuarea deșeurilor, resturilor menajere, resturilor de construcție, în Chișinău și suburbii. Ducem gunoi, mobilă veche, televizor, frigider, mașină de spalat si orice alte echipamente vechi, la gunoiște autorizată.
https://hamal.md/ru/
Efectuăm transport de marfă, rapid și ieftin. Prestăm servicii de cargo-taxi în Chișinău și toată Moldova, cu și fără hamali. Comandați un taxi de marfă și vom transporta mărfuri, electrocasnice, frigider, mașină de spălat, cadă, instrumente muzicale, pian, materiale de construcție și altele.

Prestăm servicii profesionale de transport de marfă pentru persoanele fizice și juridice, la prețuri accesibile. Transport de mărfuri cu hamali. De asemenea, oferim transport la comandă pentru mutări de case, relocări de apartamente, oficii și vile.
https://hamal.md/ru/
Curățarea profesională a teritoriilor oficiului, casei, organizației, magazinului, parcului, întrepriderii. Curățenie în curte de tot felul de gunoi, frunze și zăpadă, în Chișinău și suburbiile orașului, în orice moment al anului. Ducem gunoiul și evacuăm deșeurile.
https://hamal.md/ru/
Efectuăm lucrări de demolări, în Chișinău, atrăgând în proces doar specialiști calificați și cu experiență. Realizăm evacuarea deșeurilor și ducerea gunoiului de constru
Цена:500 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 19.04.2024
  • 26.03 EUR
  • 27.79 USD
  • 2 616.43 RUB
  • 129.53 RON
  • 1 101.56 UAH
  • Кишинёв
Загрузка...