Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii și sport

Кишинёв 6 Мая 2021, 00:08 Просмотров: 51
Numeroase studii au demonstrat că activitatea fizică contribuie la creșterea și îmbunătățirea rezultatelor școlare. Sportul oferă copilului tău deprinderi și abilități absolut necesare în viață, precum perseverența, disciplina și autocontrolul. Școala sportivă din sectorul Ciocana Aquaterra Sport School oferă condițiile necesare pentru ca copilul tău să îndrăgească sportul și să adopte un mod sănătos de viață.
Împreună cu noi, copilul tău își va găsi pasiunea pentru sport, deoarece am creat un centru cu o atmosferă plăcută, dotat cu tot necesarul de echipamente, iar alături de antrenorii noștri, activitățile se petrec cu maximă siguranță.
Aquaterra Sport School pune la dispoziția copilului tău ore de înot, realizate în cel mai bine dotat bazin pentru copii din Chișinău, cu o lungime de 25 m și 5 piste.
Avem o varietate de secțiuni sportive- kickboxing, gimnastică pentru copii, dansuri, judo, taekwondo - printre care și cel mai bun curs de karate în Chișinău pentru copii. La Aquaterra Sport School, cu siguranța și copilul tău își va găsi activitatea preferată.
Aquaterra Sport School – din dragoste pentru copii și sport. adresa str. Ginta Latină 12/13.
https://sportschool.md/
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +40735 939397
Загрузка...