Hamali la Oră/Volum TransportRapid

105 Lei
Кишинёв 21 Апреля 2024, 12:01 Просмотров: 26
Vă propunem la dispoziția Dumnevoastră Maşini curate Şoferi amabili şi Hamali foarte puternici şi Rapizi.
Fiecare mașină este echipată cu toate cele necesare: cu centuri de fixare a mobilierului, cu bucăți de cartoane, cu bureți, care mereu sunt de folos ca bunurile dumneavoastră să ajungă la destinație cu drag și în siguranță. Mereu ne atârnăm cu mare seriozitate față de lucrurile dumneavoastră și dăm dovadă mereu de profesionalism, deoarece că activăm de foarte mult timp în acest domeniu.
Avem camioane de la o tonă până la 10 t, sunt camioane mai mici și mai mari cu lopată hidraulică care ajută la ridicarea greutăților mai mari decât poate ridica 1, 2,3,4 hamali. Și clar că prețul diferă după camion independență de marfă dumneavoastră.
Hamali sunt mereu cu spor de muncă, au toate uneltele necesare pentru a ridica sau a împacheta marfa dumneavoastră au instrumente cu care desfac, sau strâng la loc mobilierul dumneavoastră, au centuri speciale ce le ușurează lucrul.
Hamalii sunt devizați pe categorii, adică: sunt hamali care merg doar la încărcare descărcare vagoane, camioane, depozite și altele.... sunt hamali care au mereu instrument de a face desface mobilier, și altă categorie de hamal sunt cei ce merg anume la cele mai grele lucrări ca spre exemplu: de a duce un pian, de a duce un bancomat, de aduce un safeu, utilaje grele.. e. t. c.
Masini curate, șoferi amabili si hamali puternici.
Lucrăm 24/7, cheș, transfer, cec factură cu tva și fără tva.
Цена:105 Lei
По курсу Национального Банка Молдовы 10.05.2024
  • 5.50 EUR
  • 5.91 USD
  • 543.48 RUB
  • 27.35 RON
  • 232.66 UAH
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37368005738
Загрузка...