Sheriff-Apărătoare motor scuturi pentru carter. Scut motor.

Кишинёв 25 Июня 2020, 12:10 Просмотров: 2054
В течении часа вы можете у нас выбрать и установить любую защиту на любой автомобиль с 1980 по 2017 гг. Ни каких ожиданий заказа, ВСЕ есть в наличии на складе.

"SHERIFF" защищает моторный отсек от попадания влаги и грязи и предусматривает наличие металлических или пластиковых крыльев, которые выполняют функцию пыльника.
http://www.unterfahrschutz.eu/ourwork.html

pretul in Moldova http://scutmotor.md/
Servește pentru a preveni deteriorarea mecanică a componentelor și a ansamblurilor autovehiculului, amplasate la cele mai joase puncte ale caroseriei. Scuturile de motor și de transmisie "SHERIFF" sunt confectionate din otel sau aluminiu, au o greutate cuprinsa intre de 8 si 20 kg, cu grosimi de 2-3mm pentru otel si 4-5mm pentru aluminiu. Design-ul scutului este proiectat cu găuri pentru schimbarea uleiului de motor avand capace de închidere detașabile, care simplifica foarte mult interventia tehnică la autovehicule. Este dotat cu amortizoare speciale din material polimeric dur, cu caracteristici de reducerea vibrațiilor și a zgomotului în cazul contactului scutului cu elementele caroseriei. Setul cuprinde instructiuni si kit de montaj. Deoarece scuturile sunt asemanatoare cu cele originale, la fixarea scutului de motor sunt folosite punctele de prindere deja existente pe masina, care permit respectarea principiilor de lucru al sigurantei pasive. Scuturile indeplinesc toate normele si respecta temperatura optima de lucru a motorului si a eșapamentului.
Поделитесь объявлением с друзьями
  • Кишинёв
  • +37369 383956
Загрузка...